Over ons

Het verhaal van Wyma begon in 1995…

Sinds de start is er natuurlijk al veel veranderd, maar onze passie voor kwaliteit en vakmanschap is enkel nog maar groter geworden. Onze liefde voor het vak, familiale waarden en steeds evoluerende innovatieve werkmethodes zorgen ervoor dat we kwaliteitsvolle keukens en interieurs tot bij onze klanten kunnen brengen.

We gaan op zoek naar een unieke match tussen esthetiek en innovatieve technieken om tot jouw ideaal droominterieur te komen. Als er beslist is op een design, timing… Starten we met het nauwkeurig zelf opmeten van de ruimtes. Hierna worden alle meubels tot in de detail eigenhandig geproduceerd. Laat het dan ook één van onze troeven zijn dat we vanaf de start tot het einde volledig, persoonlijk instaan voor productie, begeleiding en plaatsing.

Ons veelzijdige team zorgt ervoor dat we elk meubel volledig zelf kunnen realiseren. We doorlopen het proces van A tot Z. Van een eerste ontmoeting, het ontwerp tot de volledige afwerking.

100% Belgisch maatwerk

Hoe jouw droominterieur ontstaat

Elk project is uniek, gecreëerd volgens de unieke persoonlijkheid en noden van onze klanten. Daarom nemen we graag uitgebreid de tijd om jou persoonlijk beter te leren kennen. We ontvangen je dan ook graag vrijblijvend in onze ruime showroom. Waar we samen de verschillende stappen doorlopen. Welke stijl vind jij mooi? Wat met de voorziene ruimte? Hoe ga ik best aan de slag met mijn budget? Samen kijken we wat voor jou de opties en mogelijkheden zijn.

Toonzaal altijd open op afspraak


We zijn dan ook trots op onze passie en vakmanschap, we tonen dit dan ook graag aan jullie tijdens een bezoek aan onze ruime toonzaal.                                                  
Om je een goede service te bieden nemen wij graag de tijd voor je en werken we op afspraak. Dit kan overdag en zelfs s'avonds
We blijven zorgen dat alle laatste trends en innovaties steeds aanwezig zijn.

Elk ontwerp is voor ons uniek


Na een eerste ontmoeting gaan we meteen aan de slag om een  ontwerp uit te werken. Samen met jou gaan we op zoek naar een ideale indeling, kleur, materialen… zodat we tot jouw uniek droomontwerp komen. Hierbij kan je rekenen op onze expertise en professioneel advies over de huidige trends.

De details maken het verschil


Aangezien het jullie unieke woondroom is moet alles tot in de puntjes voldoen aan jullie visie. We gaan samen op zoek naar een ideale combinatie tussen toestellen, werkbladen en nog andere extra’s. We beschikken over een ruim aanbod zodat er voor ieder wat wils is. Deze zijn dan zorgvuldig geselecteerd door ons team.

Ontwerp op maat

Wanneer jullie beslissen om de samenwerking aan te gaan,gaan we over tot de volgende stappen. Starten doen we met de nodige opmetingen om daarna een gedetailleerd plan te voorzien, daarbij is precisie en nauwkeurigheid dan ook vanzelfsprekend.

De realisatie van jouw droominterieur

Het vakmanschap van ons team wordt aangevuld door het gebruik van innovatieve hightech machines. Hierdoor kunnen we een optimale productie van jouw interieur voorzien. Doorheen het proces houden we je graag up to date over timing, evolutie…. We vinden het belangrijk dat jij het volledige project met een gerust hart kan doorlopen. Als je met Wyma werkt, kan je dat alvast afvinken van je checklist.

Made in Ruddervoorde

Elke keuken, badkamer of ander meubel wordt voor 100% eigenhandig in ons atelier vervaardigd te  Ruddervoorde.We beschikken over een uitgebreid, innovatief machinepark. Voor je droomproject kiezen we voor een optimale samenwerking van vakmanschap, vernieuwende technieken en tijdloze, kwalitatieve materialen.

Spontaan solliciteren?

Wyma is een familiaal keuken- en interieurbedrijf. Samen met ons team staan wij in voor het ontwerp, productie en installatie van kwaliteitsvolle keukens en interieurs.

Kom jij ons team versterken? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan.

Spontaan solliciteren

Bezorg ons dan jouw cv
Momenteel zijn wij op zoek naar volgende profielen:

- Meubelmaker
- Keukenplaatser

Laat je inspireren in onze showroom

Maak een vrijblijvende afspraak

contacteer ons

“ 

Puur maatwerk,
voor het leven

 ”